Deuren

Deuren op maat in PVC, aluminium en hout. Veilig, goed geïsoleerd en perfect afgestemd op jouw woning.

Deuren op maat

De juiste deur heet je bij het thuiskomen welkom en sluit je achter je met een veilig gevoel. Wij weten dat de juiste deur een deur is die zorgt voor aangenaam binnenkomen en een zorgeloos buitengaan. 

Daarom werken we naast onze standaard modellen in hout, aluminium en pvc ook met deuren op maat. De standaardmodellen kunnen naar smaak aangepast worden. 

Met onze houten deuren kan je veel stijlen bedienen. Landelijke voordeuren zorgen voor een zachte welkom in je woning. Met een rechte houten voordeur geef je een moderne villa meer warmte en karakter. Ook onze rechte aluminium deuren geven extra kracht aan een moderne woning.

Aluminium

Wij maken aluminium deuren volledig op maat, aangepast aan jouw wensen en eisen. Een uniek product dat als verlengstuk van de woning gezien kan worden. Deuren worden niet langer als een noodzaak gezien, maar bepalen steeds vaker mee de uitstraling van je woning.

Wij hebben de passie om jou in het proces te begeleiden. Of je nu onmiddellijk weet hoe je aluminium deur eruit moet komen te zien, of juist nog geen idee hebt. We gaan samen op onderzoek uit om niet alleen alle voordelen van aluminium te ontdekken, maar er ook een blikvanger voor je woning van te maken.

Denk aan een stevig en robuust kader in combinatie met ondoorzichtig glas voor een beetje extra privacy. Of hou je van een lichte look en ga je voor duurzaam glas? Kies de aluminium deur die past bij de stijl van jouw woning én bij jouw eigen verwachtingen.

PVC

Als het op thermische en akoestische isolatie aankomt, zijn pvc deuren zonder twijfel de beste van de klas. Pvc deuren voldoen aan de strengste isolatienormen en garanderen daardoor een maximaal wooncomfort.

Pvc deuren zijn enorm onderhoudsvriendelijk. Ze rotten of roesten niet en gaan daarom extra lang mee. Pvc deuren zijn opgewassen tegen weer en wind en vereisen quasi geen onderhoud.

Pvc deuren zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en looks. Dankzij onder andere de pvc deuren met aluminium- of houtlook lenen ze zich uitstekend voor zowel strak hedendaagse als klassiek landelijke woningen. Pvc deuren zijn er voor iedereen. En dat tegen een aantrekkelijk prijskaartje. 

Hout

Neem de tijd om een houten deur te kiezen die past bij jouw houten ramen, bij de uitstraling van jouw woning en bij uitbreiding jouw levensstijl.

Een houten deur op maat, daarvoor kan je bij ons terecht. We geven je graag persoonlijk advies om zo samen tot een prachtig resultaat te komen. We kunnen vertrekken van een van onze standaardmodellen en die aanpassen naar jouw wensen. Had je zelf al een ontwerp voor een houten deur in gedachten? We horen het graag.