Ramen

PVC ramen, aluminium ramen of toch liever ramen in hout? Het is niet altijd makkelijk om de voordelen en nadelen met elkaar te vergelijken. Wij helpen je graag op weg.

Ramen op maat van jouw project

Ramen kiezen is nooit een gemakkelijke opdracht en elk bouwverhaal is uniek. Daarom maken wij ramen op maat van jouw project. Onze verschillende profielen in hout, aluminium of PVC zorgen elk voor hun eigen kwaliteiten, accenten of stijl. Zo kunnen we samen met u ontwerpen realiseren die naadloos aansluiten bij de beoogde lifestyle. 

Kies je voor pure eenvoud? Is er ruimte voor creatieve vrijheid? Zoek je naar persoonlijkheid in authentieke elementen en materialen? We gebruiken uitsluitend de mooiste materiaalsoorten en kunnen zo een brede waaier aan mogelijkheden aanbieden. Voor jouw stijl hebben we ook een passende raamoplossing.

PVC

Dit is de meest budgetvriendelijke keuze. Meer nog dan dat zijn PVC ramen erg onderhoudsvriendelijk en hebben ze een uitstekende isolatiewaarde. PVC ramen hebben een lange levensduur en zijn daarenboven goed recycleerbaar. Er is een brede waaier aan looks beschikbaar, dus u vindt vast en zeker een PVCraam dat bij u past.

Aluminium

Houdt u van een strakke en moderne look? Ga dan voor een aluminium raam. Aluminium ramen hebben een zeer hoge isolatiewaarde en hebben weinig onderhoud nodig. Ze hebben een zeer lange levensduur en zijn 100% recycleerbaar. 

Hout

Onze houten ramen zijn prachtig en authentiek. Ze worden op maat gemaakt en hebben een warme en natuurlijke uitstraling. Ze zijn makkelijk zelf te onderhouden. U heeft een onbeperkte kleurkeuze en de ramen kunnen makkelijk opnieuw geverfd worden.