Ramen

Ramen

Ramen in alle maten en materialen: hout, aluminium of pvc. Speciaal op maat gemaakt.

Bezoek onze showroom

Nieuwe ramen nodig?

Ben je op zoek naar nieuwe ramen? Onze ramen zorgen niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor een betere isolatie. Ze zijn beschikbaar in verschillende soorten, maten en afwerkingen. We ontwerpen ze graag zodat ze aan al je eisen voldoen. Nieuwe ramen zijn een mooie investering voor je woning. Je kunt besparen op de energiekosten en je huis weer een nieuwe look geven.

Op maat gemaakte ramen

Elke woning en gebouw is anders, daarom bieden we graag op maat gemaakte ramen aan. Onze verschillende profielen in hout, aluminium of pvc zorgen elk voor hun eigen kwaliteiten, accenten of stijl. Zo kunnen we samen ontwerpen realiseren die mooi aansluiten bij je woning. Bij Jeroen van de Velde vind je ramen van goede kwaliteit met de juiste isolatie en geluidsdemping. Ben je op zoek naar een strak modern design? Of wil je liever een landelijke uitstraling? Lees dan snel meer over de verschillende materialen die we gebruiken.

Hout, aluminium of pvc?

Onze ramen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. Ben je meer op zoek naar een warme en natuurlijke uitstraling? Kies dan voor onze houten ramen. Ze zijn makkelijk zelf te onderhouden. U heeft een onbeperkte kleurkeuze en de ramen kunnen makkelijk opnieuw geverfd worden. Houdt u van een strakke en moderne look? Ga dan voor een aluminium raam. Aluminium ramen hebben een zeer hoge isolatiewaarde en hebben weinig onderhoud nodig. Ze hebben een zeer lange levensduur en zijn 100% recyclebaar. Onze ramen van pvc zijn de meest budget vriendelijke. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een uitstekende isolatiewaarde. Pvc-ramen hebben een lange levensduur en zijn daarenboven goed recyclebaar.

Bezoek onze showroom

Wanneer je onze producten van dichtbij wilt bekijken, kun je altijd langskomen in onze showroom. Heb je vragen over onze ramen? Neem dan eenvoudig contact op.

Laat je inspireren...

ramen deuren aluminium

#ramen#deuren#aluminium

ramen schuiframen aluminium

#ramen#schuiframen#aluminium

ramen aluminium

#ramen#aluminium

schuiframen aluminium

#schuiframen#aluminium

ramen aluminium schuiframen

#ramen#aluminium#schuiframen